torsdag 8. januar 2009

Dagen jeg ble "ny"





Ja, HEHE! Her er nå jeg da. Og dette er gristeflaut!! Men lovet dere bilder. Disse fikk jeg bare for å se foskjell da. Og jeg fikk det på vanlig papir så kvaliteten er ikke bare bare. Men, jeg har hatt en veldig fin dag. Dagen startet kanskje ikke best, men det ble bra til slutt. Først forsov jeg meg, og så når jeg tok toget innover, så var det signalfeil på holmlia så vi stod dritlenge på Kolbotn. Og når jeg kom til Oslo så måtte jeg på do, tenkte gå innom OsloCity - JAAA, Smart! NEI! Først opp alle rulletrappene som ikke gikk fordi det var så tidlig, og så opp på dassen som ikke var åpen - FUCK! Men da gikk jeg bare til lokalet jeg skulle.



Be tatt godt imot, og ble først tatt FØR bilde, det ser du over her. Så sminket, og deretter ordnet Helene håret mitt. I mens da kom journalisten ned som skulle intervjue meg, ei hyggelig dame. Stilte masse spørsmæl, så skulle jeg prøve litt forskjellige klær og ta bilder. Ble tilsammen 3 antrekk da. Ble veldig fornøyd med siste antrekk, det helt til høyre! Blusen var helt fantastisk. Så etter vi var ferdig med det tok vi en prat alle tre, der Helene kom med stylisttips, og mens vi satt der kom det plutselig masse folk, deriblandt Siv Jensen. What?! Jeg ble helt satt ut, men jeg og journalisten satte oss lengre oppe i bygget på et møterom. Så ble jeg ferdig der! I grunn veldig fornøyd bortsett fra bildene da. Men det får gå. Jeg er kresen bare.

Endelig hjemme igjen så bare slapper jeg av. Det er godt. Maja var ikke helt i form i går, men faktisk bedre i dag. Fikk forresten albumet til Akon jeg bestilte(Nei, Marte, ikke det nye - det første som jeg ikke hadde). Elsker den karen ass! Mmmm...


Men jeg er Happy, er du? <3 href="http://www.mylivesignature.com/" target="_blank">


4 kommentarer:

Mikkelsen Lea sa...

ååh så fin du ble Anita.. Likte spess der du hadde hvit og svart.. var kjempefine alle sammen da :D

å AKON er KONGE !!!

Anonym sa...

Syns du blei kjempe fin, Anita. Morsomt. Likte det siste antrekket best jeg også.. Driit kule sko. Hihi :)

M. sa...

Kjempe fine bilder :D
Er ikke rart du ble satt ut når Siv Jensen kommer trippende inn =P hehe.. Syns du er tøff som tar en "bli ny" utfordring.. Er vel stat å komme i et blad hele norge leser :D klemklem<3

btw, lykke til med barnedåpen ;D

Å ja, jeg er happy.. For jeg å Katrine skal på Norske Talenter, for vi skal nemmelig være publikum ;D <3<3

Unknown sa...

Hei Mina, Takk for det! :D Siv Jensen ja.. HEHE... Sykt.. Rart å skulle komme i et blad ja. HeHe.. Dåpen blir nok veldig bra ja :D Håper dere hadde det gøy på Norske Talenter.