søndag 21. desember 2008

En helg av topp kvalitet...Bursdagsparty mitt aka 80-tallsParty ble faktisk ikke så ille, var labert med utkledde mennesker, men de som hadde funnet rette antrekk var veldig kule!! :D Nina toppa vel heile driden med kondomdrakta til mamma fra hun var ung. Det var helt knall. Kom i rette stemningen, og det var mange ålreite mennesker der. Full som bare det, men jeg var nok IKKE alene. HeHe.. Eller hva , Rebecca?! DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU!!!! Kvelden var fin, og jeg også få takke for alle de fine gavene, til både og Maja :D SuperTakk!!! Også var det jo veldig synd at Kjære Katrine ikke kom.. Men skjønner jo det da.. Er tross alt ikke mange dagan te jul no... Har vært litt redusert i formen i dag, men ellers ok. Bare sliten. Ikke hodepine som jeg hadde i hele går. Endte opp med en del Ibux for å si det sånn. Vet ikke helt om sånt er farlig å ta når man drikker jeg, men jeg lever nå hvertfall. Og hodepinen ga seg etterhvert. Var oppe kl 8 for å rydde, vaske, STØVSUGE! og ikke minst kaste masse.. Så ut som et *piiiip* her ass! Brukte vel en 3 timer på å fikse her. Og så ble det som før. Klokka tolv kom Mamma og Terje med Maja Celine. Da var det såå godt å se henne igjen altså. Også litt før 1 kom Merete. Hun skulle egentlig på AskimTorget, men det åpnet ikke før kl 14 så hun kom til meg litt da. For uansett skulle hun jo hente meg - Vi skulle mening til Bestemor og spise Mølje. Nam, det får jeg kun en gang i året så jeg gledet meg veldig, og det stod til forventingene. Tante Marit og Onkel Magne var også der. Pluss vår storfamilie, og Bestemors gode venn Erling. I morgen skal jeg til Fysio med Maja igjen. Hun plages med litt flatt hode på venstre side, fordi hun har ligget så mye til venstre. Og hodet er jo bare brusk nå, og blir det ikke rundet tilbake igjen så blir det sånn for alltid. Tror ikke hun blir så glad for det om 15 år liksom. Selvom man ikke ser det før man vet om det. Men Men... håper det hjelper. Jeg har jo allerede begynt å la henne ligge mye mot høyre da. Og nå i kveld sovnet hun rett etter mat, og med hodet til høyre - Veldig bra! Men nå skal jeg legge meg, kommer forresten litt, bare litt, bilder fra festen i morra. Jeg tok jo 15 bilder så kan ikke legge ut alle. Men 120 stk av dem ligger ute på Facebook. Man ser jo lett hvor gøy vi hadde det! Takk for en veldig BRA helg, alle som har vært med på å påvirke den positivt! :D


2 kommentarer:

Rebecca Iselin sa...

Helt enig, denne drakta til nina, den var bare konge liksom! Skikkelig digg=D Hehe, du var nok ikke den eneste som var full nei, for fyyyy faen å fyllesjuk jeg var i går. helt ferdig liksom. Huff.. Og jeg pleier aldri å være fyllesjuk. Så tror ikke jeg skal skryte på meg det mer:P Hehe.. Og jeg prata sikkert en hel masse etterhvert også, som alltid.. Kronisk munndiarè:P hehe Men uannsett, En suuuuuuper kveld!

Men nå får jeg gå og vekke guttungen jeg.. Han sover faktisk enda.. =D Også skal jeg på jobb igjen etter en ukes ferie nå.. Gleder meg masse til å se igjen alle unga=D=D Men vi snakkes Anita=)

Anita sa...

HEhe.. Jeg vet det :D Full som pkker ja, men det var det maaange som var! ;D Håper alle kosa seg hvertfall...