onsdag 31. desember 2008

Året som var...I dag er det siste dagen i år 2008. Året som har vært, har vært helt fantastisk!!! Ikke bare har det vært et år fylt av gode minner og gode sammenhold med gode venner, det ble også født et nydelig lite barn! Året mitt startet som et sjokk 19. januar; Jeg var gravid!! Ja, det var et sjokk, men samtidig et vanskelig valg som måtte tas. Men dere ser jo hvor min beslutning endte?! Og jeg angrer ikke ett sekund! Maja er det vakreste og kjærligste som har hendt meg! Ingen vil noen gang forstå hvor mye hun betyr for meg. Året startet tøft ja, men det ble verre. Jeg var midt i utdanningen min og jeg bodde med min beste venninne midt i Oslo. Slik kunne det jo ikke fortsette å være. Fikk gjennomslag for tidlig fagprøve 2 mnd før tiden og jeg bestod så vidt det var høygravid i juni! :D Så fikk jeg meg leilighet her i Askim. Lykken var så tilstede!
I mars var jeg i Syden for første gang sammen med Camilla fra jobben, og kusina hennes, ei tøff dame med bein i nesa; Linda. Vi hadde en kjempetur! Fint vær, bading og masse shopping. Fikk meg enveldig fin sommerferie i sommer også med Mamma, Terje og Anders! Til Danmark... Det var en utrolig fin tur! Så født jeg Maja Celine i september, og allerede en måned senere gifter Mamma og Terje seg! Helt utrolig flott og vakert bryllup, noe som vi alle syns var på tide etter å vært sammen i 8 år!!! De var vel de største hendelsene i år. Helt fantastisk år, og mange flere vil det bli med ei lita søt ei løpende rundt her... Nå bare håper vi snart det kommer en barsk og fin mann som kan komme å ta seg av oss jentene :D -Det ER lov å håpe!!
Så over til budskapet! Jeg blir vel neppe åblogge noe mer i år, så Jeg har noe jeg gjerne vil si til folk som leser her av og til :D GODT NYTT ÅR!!!! Håper både dagen og natten i dag blir fantastisk men også det nye året; 2009!!!!!

Foto: Anita Jakobsen
PS! Bildene er fra nyttårsaften i fjor ( Nei, de er ikke redigerte)

3 kommentarer:

Rebecca Iselin sa...

Godt nyttår til deg også Anita=) Håper du får en fin feiring=)

Anita sa...

TAKK! og i like måte!!! Skål!

linda sa...

Det hørtes ut som et fint år=)
Mange store opplevelser.
Gleder meg til ¨å se maja. klem fra linda.