søndag 18. januar 2009

8 regniger på 3500kr

Ja grøss og gru. Regningene mine vokser litt her. Jeg får spasmelignende panikktanker. Akon på høytalerne og en god smoothie i hånda. Søndagen er vel i havn snart. Bare noen timer igjen. En uke til dåpen, og ting begynner å falle på plass. Gleder meg veldig til å feire Maja Celine med familie og venner. OK, Helgen - Fredagen var i grunn stille og rolig. Nina var nedom en tur så vi fikk planlagt litt mat til dåpen. Så Senere kom posten! 2 pakker. En fra go'boken og en fra H&M. Sistnevnte var da altså en gullkjole til Maja i str 80, et par skoletter med sinnsyklt høye heler, en parkas i svart, en olabukse, en stripete topp og en skjorte. Bildene under viser først pakka til Maja fra Go'boken og meg i en skjorte, tilfeldigvis ikke den fra fredagens pakke. Hehe..


Mamma og Terje kom å hentet oss i 15tiden, jeg dro å trente med Nina en times tid. Så var mamma og Terje hos tante i mens. Maja hadde skreket hele tiden mens de var der, stakkars. Men hun sovnet i bilen på vei hjem. Ja, jeg dro til mamma og Terje på fredag og ble hele helgen, men det regnet jeg med dere hadde fått med dere. Lørdagen ja, bare slappet av i grunn. Jeg og Mamma planla litt dåp litt nærmere. Tittet over litt pynt, og fant i grunn ut at jeg måtte ha litt mer småtteri, og blomster da. Blir veldig bra. Blir nok en tur til Ski på tirsdag tenker jeg. Oi pokker, jeg kom på det igjen. Bunaden min, fader - tenkt om den ikke passer da. Noe den sikkert ikke gjør. Over til lørdagen, igjen, jeg fikk en veldig god middag der. Terje er flink til å lage mat. Fikk ris, innbakte reker, kylling-grillspyd, vårruller, babymais og mais. Litt forskjellig, men gud så digg det var :D Så forresten på en veldig skummel film i går. Ble skikkelig redd jeg; Prom Night het den. Også før filmen og etter middag bakte jeg sjokolade boller.

Her ser du da altså pakka med sjokoladeboller, så ferdig trillet, og tilslutt ferdigstekte. Problemet med bollene var jo det at det var masse sjokoladebiter oppi posen, også skal du ha på lunket vann, og da smelter jo de sjokoladebitene inn i deigen, så ble jo helt brun deig, MEN bollene ble veeldig gode selvom. Terje lagde litt kakao med marsmelows(hvordan i alle dager skriver man det da?! - Du skjønner? ). Fikk også brodert en del. Kommet et stykke på vei. Det er veldig gøy. Snakk om nå a, det snør masse. I morgen skal jeg trene igjen. Deilig å begynne å trene igjen. Tenkte å prøve å melde meg på noe spinning eller Aerobic senere. Nå denne uka som kommer blir travel med mye å ordne til neste helg. Maja har nok kost seg masse i helgen. Vi prøvde å gi henne litt fruktpuré. Det gikk jo bra. Hun fikk også litt i dag når vi kom hjem og da gikk det over all forventing. Hun er kjempeflink altså. I dag har jeg ikke gjort så mye. Dro hjem i 1 tiden. Kom hjem, ryddet ut alt mens Maja sov. Så sitter jeg her da etter middag og blogger. Her er da dagens middag. Stenbakt Grandis du varmer i mikro'n i 2 min.


Det var da min helg svart på hvitt. Har du hatt en bra helg da?!
Håper det, jeg skal "leke" litt med Maja på gulvet nå, så vi snakkes!2 kommentarer:

Katrine sa...

Ser ut som du har hatt en fin helg Anita.. :D Ikke lenge til vi sees.. Tror Dåpen til Maja kan bli kjempefin jeg :)

Anita sa...

Takk, ja tror den blir veldig fin. Gleder meg. Og ikke minst gleder jeg meg til å se deg igjen!! :D