søndag 22. februar 2009

Jeg er faktisk ganske glad..

Jeg visste ikke helt om jeg ville blogge om det, og jeg vet ikke hva jeg skal si i grunn.. Har møtt en fantastisk gutt. Og det er så herlig. Jeg er så glad om dagen. Det er vel i grunn som å sveve på en liten grønn sky :D Håper det går riktig retning dette, for jeg liker han hvertfall veldig godt :) Gleder meg til å tilbringe masse tid med han :D Dere blir tidsnok oppdatert, men nå har jeg hvertfall sagt at jeg er veldig glad! Så :D

Vært hos mamma og Terje i helgen. Kost meg. Maja har blitt litt forkjølet, men ellers er ting bra med henne. Mormor strikket to luer på lørdagen, jeg likte de så godt at jeg fikk de :D Hun er så snill.
Nå skal jeg straks i seng, veldig sliten.. Men håper at ting ordner seg for snille piker :D NATTA

6 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg må le....."mormor strikket to??? på lørdagen" dette er en liten gjettekonkurranse....hva strikket mormor to av på lørdag?

Koselig og ha dere her i helgen og stakkars lille snuppa som er blitt forkjølet da! Vi sees på onsdag, gleder meg til og være hele dagen hos snuppene mine. Glad i dere!

Klem fra mamma

iselin sa...

så koselig da anita, kanskje du får det som du vil, å ha noen andre å dele livet med=) håper alt går riktig vei da

Elisabeth sa...

Snille piker får det som regel som de vil ja:) Håper ting går rette veien da!

Anita sa...

Hehe, jeg ler meg ihjel ass, glemte jeg å skrive hva??! oi da.. HEHEHE... *rette på* Ja gleder oss veldig vi også :D Blir koselig! Håper bare jeg får besøk i morgen også jeg da :D

Takk, Iselin og Elisabeth. Håper ting går i orden for en gangs skyld jeg også... :D

Solveig sa...

Oj oj.. kor kjekt å lese!! :)
Masse lykke til.. :)

Constance sa...

Anita :D
jeg er fast leser av bloggen din, og syns det er fantastisk inspirerende å lese om hvordan du står på og takler hverdagen som alenemor :) da er det ekstra hyggelig å se at du nå har funnet en å dele tilværelsen med ;) men jeg er litt nysgjerrig, er denne Knut den samme gutten som han du var ulykkelig forelsket i? i såfall er det bra det ordnet seg ;)