mandag 2. mars 2009

Klarer nesten ikke vente...

I dag har det vært litt av en dag. Og jeg som det snøelskende menneske jeg er, er bare DRIT lei snøen. Syns enda det er utrolig vakkert, og det er morsomt å leke i snø. Men i dag så så jeg meg lei av alt hvitt og vått. Men når jeg nesten ikke kommer meg frem med barnevogna, da blir jeg forbannet. Klarer de ikke måke her i Norge eller?! Det hadde snødd i mange timer, og jeg gikk ut i 11 tiden og enda var det ingen som hadde måket, så vi ble nødt til å ta bussen opp til byen. Men det gikk nå bra... Var oppe i byen for å trene i dag. Men var også innom bokhandleren, for å få med meg mammutsalget. Det ble to bøker på meg :D Så bar det hjem. For jeg fikk besøk. Linda kom innom. Veldig koselig. Hun fortalte at hun hadde kjøpt seg hus med samboeren. Det var jo bare flott da. Drømmer om det selv en dag :D Og resten av dagen har vi bare hodlt oss inne i varmen.


Onsdag er en dag jeg ser veldig frem til, og jeg klarer nesten ikke vente. Da kommer Knut. Og vi tenkte oss en tur på Kino. For å se på Brad Pitt som Benjamin Botton. Noen som har sett den? Hva syns dere? Gleder meg veldig til å se Knut igjen. Han gjør dagen min så mye bedre, så klart jeg har jo Maja, men jeg savnet jo en mann og han har jeg fått. Jeg føler meg så heldig. Og veldig lykkelig. Akkurat nå savner jeg han veldig, og teller ned til onsdagen. I morgen skal vi bare være hjemme. Har en del klær å vaske og det er planen i morgen. Også tenkte jeg ha pannekaker til middagen i morgen :D Men nå skal jeg se på tv, og sette meg i sofaen. Ha en fin kveld videre! I morgen blir det konkurranse tenker jeg, forresten.. Baja


3 kommentarer:

iselin sa...

hvor bor knut??

Rebecca Iselin sa...

Akkurat denne snømåkinga er jeg helt enig i!! Jeg slutta på jobb kl 1 i går, og da var det heller ikke måket på fortauene!! Så jeg blir rimelig irritert jeg også=)

Anita sa...

Knut bor i Halden..

Ja de får jo bare ansette flere til å måke da.. Folk må jo frem... Helt sykt altså... Huff