søndag 19. april 2009

Loppemarked og Sol

Sola er her igjen, og det er digg. I dag blåser det en del også selvom det er sol. I går var jeg og mamma innom "Fødsel i fokus" - et bruktmarked med kun ting og tang til barn. Så jeg fant et fint sengesettt, og en pose meg klær til Maja. Ellers i går gjorde jeg ikke så mye. Nina var her en bitteliten tur da :D Håper hun kommer i dag også. Men i ettermiddag skal pappa komme å øvelseskjøre med meg. Jippi. Angående lappen, så skal jeg ta teoriprøva på torsdag tenker jeg :D for jeg driver å øver meg på nettet nå, og sist jeg tok den i går hadde jeg 2 feil :D har klart det 85% av alle gangene jeg har tatt den nå. Så håper det går bra.

Gleder meg utrolig mye til mandag. Da skal vi inn til Oslo, og treffe MarteMus og PrinsesseKatrine :D Blir koselig!! Ellers skal jeg komme igang å trene igjen etter en lang pause. Har jo hatt syk jente her, og vært/er litt smådårlig form selv... Så sånn er det. Jeg lover å blogge masse når jeg får den stasjonære pc'n tilbake :D Kan jo ta sin tid men da skal jeg blogge masse bilder :D

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kjekt med sånt loppemarked. SKulle vært sånt i nærheten her og :)

SV: Takk!:) Blir spennende å se hvordan små jenter er. Er så vant til å handle guttetøy og ting, så blir helt blank når jeg går inn på jenteavdelingen nå. VI trodde nemlig at vi hadde masse nøytralt tøy :P Men sånn ca 80% er lyseblått. Trist for meg at jeg må ut og handle altså, hihi.

Luna og Iben er kjempefine navn! Synes også at Lærke er et utrolig pent navn, men det falt vi aldri helt for:)

Mina M sa...

Grattis med teorien :D

Anita sa...

THANKS!!! :D