onsdag 12. oktober 2011

KONKURRANSE!!! Vinn Noka

Like enkelt som godt! og det er produktene også :)
Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar rett og slett.
Fungerer som et lodd. Det er lov å delta så mange ganger du vil.
Og så til premien! En liten NOKA pakke fra meg selvfølgelig!
Pakken er ikke stor, men jeg vil gjerne kunne bidra til at flere enn
men kan få prøve NOKA, og gjerne selv også starte på dietten.

Produktene i premiepakken er altså; En pakke NOKA noodles med biffsmak, og en med kyllingsmak. En av hver smak på shakene - en smaksporsjon av vanilje, blåbær, jordbær og sjokolade altså. Det er bare en porsjon av hver smak :) Men da får man hvertfall en smak av NOKA :) Kjør på

Litt om de forskjellige produktene da;


Du får også alle viktige og essensielle vitaminer, mineraler, sporstoff, og fettsyrer (Omega 3 og 6). Alt dette, - og likevel gir det enkelte måltidet deg kun 215 kcal., bedre kan du og din helse ikke ha det under en slankekur!

NOKA Varmretter kan varieres i det uendelige! Ved å tilsette litt hakket kyllingkjøtt, frossen grønnsaksblanding, noen erter, litt gulrot, stangselleri, hakket løk, strø over litt reven, mager gulost etc. etc, kan du variere både smak og konsistens på varmrettene! Vær kreativ, du har det beste utgangspunkt i NOKA Varmretter, varier med væske, krydder, grønnsaker, ta et knekkebrød ved siden av etc. etc., alt etter hva du liker best!!
NOKA Milkshake diett gir deg det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg. Med den helt riktige mengden og sammensetningen av alle de viktige næringsstoffene, forblir du både fysisk og psykisk opplagt! Samtidig er sammensetningen slik at dietten gir få kalorier, noe som får deg raskt ned i fettvekt.     

HEIA DERE!!!


3 kommentarer:

ida sa...

Må jo bare prøve og se om man vinner her :) Har veldig lyst til å smake hvordan de forskellige tingene smaker kan du si;)

Marianne sa...

Det hadde jo vært spennende og få prøvd dette produktet da :-)

isabellesnow@hotmail.com sa...

vet ikke om det er for sent da :P
men har ikke rå til å kjøpe noka så pliss velg meg :)