mandag 7. november 2011

Hælla

Den første uken i barnehagen for Maja har gått så over all forventning. hun har sklidd rett inn, og stortrives. Hun kommer seg nesten ikke opp fort nok på morran, for hun skal i nye barnehagen. De skryter også veldig av henne. Som de sa i dag "Det virker som hun alltid har vært her" og hun har virkelig visst interresse for de andre barna og har prøvd komme seg inn i gruppe - noe som virkelig har funket. Hun er en av de allerede! Store flinke jenta mi det!

I dag har vi også hatt kjempekoselig middagsgjester på besøk :) Min kjære venninne Ingvild med sine to søte barn, der i blandt Majas beste venninne Adéle :) Jeg har brukt mesteparten av dagen på og lage mat faktisk. Hjemmelagde kjøttkaker som ble helt sinnsykt saftige, og om jeg skal si det selv - sykt gode, med hjemmelagd kålstuing, brun saus og mandelpoteter. Ble så mette alle samme atte!

Det ble også bestemt at lille vakre Maja min skal få ha sin første overnattingsgjest. For Adéle skal komme og sove her på fredag. Noe jentene ble helt i hundre for å få lov til. Det blir morro for meg også det. Prøve meg som tobarnmor for ett døgn :) Lovet også jentene popcorn og film. Så her blir det skikkelig jentekveld assa. Gleder meg masse jeg.

Ellers så har helgen vært veldig bra stort sett hvertfall. Fredagen var jo jeg og Carina på Varg Veum premiere. Filmen var så utrolig bra den! Sier det igjen - GÅ OG SE DEN PÅ KINO NÅ! Mens Maja var på besøk hos Linn. Maja er veldig glad i Linn så det syns hun bare var så stas. Hentet henne på forrmiddagen på lørdag - og vi kjørte til Skiptvet. Der ble vi servert deilige vafler  av mamma. Maja ble igjen der, siden jeg skulle til Halden på jentekveld.

Jentekvelden var veldig koselig den. Helt frem til vi skulle på byen. OMG! sier jeg bare. Hater drama og jenter noen ganger ass. Nok om det, orker ikke snakke så mye om det egentlig. Var hvertfall utrolig godt og få skjønnheten min hjem igjen i går.

I morgen skal jeg på jobbintervju! Gleder meg... forteller mer siden... Ha en strålende bra mandagskveld.1 kommentar:

Mamma sa...

Hei....nå synes jeg det er på tide du blogger litt igjen :-) Du er jo så flink til det, men nå er det lenge siden ja....men det burde jo vært flere som legger igjen kommentarer her sånn at du får litt tilbakemeldinger....stå på :-))