onsdag 25. januar 2012

Godt nyttår peeps

Bloggen har desverre ikke være så prioritert i det siste, og sånn er det bare. Det har i bunn og grunn ikke skjedd så veeeldig mye, annet enn at det har vært bursdag, jul og nyttår. Og ikke minst at treningen fortsatter da :) Jeg er strålende fornøyd med egen innsats, selvom jeg ikke merker så mye på kroppen min. Men vektene er flyttet opp hvertfall 6 ganger og enkelte steder mer siden jeg startet 21. november 2011. Jeg blir sterkere og har mye mer energi tilovers i hverdagen, noe som er helt supert :D

Slik ligger jeg nå ann på vekter ( dette er fra i dag) :

25. januar 2012


Oppvarming:
Mølla: 1 km på 12:28 min - 60 kalorier
Sykkel: 2,8 km på 8:50 min - 60 kalorier

Lat pulldown: 39 kg 8 x 3 rep
Chest press: 39 kg 6 x 2 rep
Seated row: 39 kg 8 x 3 rep
Pec fly: 32 kg 6 x 3 rep
Rear delt: 25 kg 6 x 3 rep
Rotary torso: 39 kg 8 x 4 rep - to på hver side
Abdominal: 52 kg 8 x 1 rep

Idag trente jeg da altså armer. Og der jeg har gjort størst fremgang de siste gangene er vel brystpress, der jeg har ligget lenge på 24 kg - og plutselig løsnet det litt.

I går trente jeg ben, og jeg er veldig mye sterkere i bein, bare se her:

24. januar 2012
Oppvarming
Sykkel: 5 km på 13:26 min - 110 kalorier ( ny rekrod - tidligere rekord er samme distanste men bare på 14:40 min - fornøyd og veldig svett)

Rotary torso: 39 kg 10 x 4 rep fra siden, 39 kg 8 x 2 rep fra midten
Leg extension: 73 kg 6 x 3 rep
Abdominal: 52 kg 6 x 3 rep
Prone leg curl: 32 kg 6 x 2 rep
Leg press: 73 kg 8 x 2 rep

At mine bein nå fint klarer og løfte 73 kg er jo bare helt sykt. For to måneder siden var jeg nedi 40 kg, så at det har vært fremgang her er det ingen tvil om. Gjennombruddet var vel Prone leg curl i går, da jeg ikke har klart mer enn 24 kg i lang lang tid, og dette er tungt! Så og øke der til 32 kg var stas i går ja.

Har også begynt på noen fettforbrennende piller, og det er ikke lite heller. Tar 16 piller hver dag og det gir meg sykt mye energi og ikke minst en fin kontroll på søtsuget da de også inneholder krom. Det er virkelig noe jeg trenger.

Tenkte også og oppdatere bloggen litt oftere fremover, med både treningsprogresjonen og ikke minst livet generellt.

Vekta bryr jeg meg nada om, og det burde jeg husket på føre helgen. For dum som jeg var så måtte jeg bare veie meg. Og jada - 5 kg opp! Muskler veier mye tydeligvis. Men to dager senere var 3 av disse borte igjen. Så jeg må bare la være og se på vekta jeg assa, ellers mister jeg lysta helt.. Hehe..


Bildet tatt på mandag


Det har vært både oppturer og nedturer ellers i livet, men ei sterk jente klarer seg alltid. Så utrolig bra at jeg har verdens herligste datter som løfter meg til nye høyder gang på gang. Livet hadde vært meget trist uten henne til stede.

Jeg skal prøve og legge ut noen bilder fra jul og nyttår senere i dag jeg. Men kan jo nevne at julaften feiret vi hos min tante og onkel i Askim - og vi hadde en utrolig fin jul. Maja dro til pappa'n sin i romjulen og koste seg masse der. Nyttårsaften hadde jeg vel ikke mange planene, men det ble til at mamma og Terje ville passe Maja. Så jeg feiret det nye året hos bestekompis Jørgen og hadde en veldig koselig og morsom kveld der. Så fint at han bor midt i byen, så vi så hele Sarpsborg oppe på takterrassen vi da... herlig!

Siden sist har vi også vært i Halden hos Sara på Club sandwich lunsj med jentene. Og så har jeg hatt en liten jentekveld her. Kjempekos. Elsker vennene mine, og livet har så mye og by på når man deler tiden med andre også.. Hehe... overrasket?! :P

I helgen var Maja hos pappa'n sin igjen, og jeg var hos Jørgen i hele helgen. Men startet helgen på kino med Carina, der vi så på Varg Veum - som vanlig. Og spiste en bedre biff-middag på pizzanini før premieren. Lørdagen dro jeg og Jørgen til Sverige - og tilbrakte flere timer på Nordby og Svinesund med titting og shopping. På lørdagskvelden kom Lisbeth, og vi tok den helt ut og stakk på byen etter en deilig wokmiddag og noen runder med Buzz i PS2'n.. Veldig vellykket og koselig helg. På søndagen var det sååå koselig og få Maja igjen, så vi bare kosa oss og så på Albert Åberg på DVD..

Det var vel den siste måneden i korte trekk ja. Dere da, har det hatt en fin start på det nye året?!

GODT nytt år forresten <32 kommentarer:

Mamma sa...

He he....ja det er bare meg som kommenterer igjen! Så fint at du er tilbake, det er så koselig å lese på bloggen din (selv om jeg vel visste alt fra før av) :-) Og så må jeg bare si at du er så flink med treningen din....er utrolig stolt av deg jeg :-)og en annen ting også som jeg kanskje ikke har sagt så ofte i det siste, men jeg synes du er en utrolig flott mamma og du tar så godt vare på Maja. Er så utrolig glad i dere begge to :-)
Klem fra mamma

Anita Jakobsen sa...

Awh, Tuuuusen takk :D Prøver jo bare gjøre mitt beste for henne hele tiden... Og hun gjør meg så lykkelig! :D VELDIG GLAD I DERE OGSÅ! <3 Klem