søndag 25. januar 2009

Den store dagen

Gud, for en dag! Barnedåpen ble helt utrolig vakker. Sermonien i kirken var veldig bra. Til og med lillebror Patrik på 5 år så at han ble rørt, søtt ikke sant?! Maja har vært en engel fra ende til annen i dag. Ikke skreket, og bare kost seg veldig tror jeg. For dere som ikke vet det så ble faddere min mor, min far, min eldste lillebror og min beste venninne Nina! Veldig fornøyd med det valget hvertfall. Kirken ja, det gikk jo veldig bra. Jeg var så stolt. Maja var så fin i dåpkjolen. Etter kirken kjørte vi bare i 2 min, så var vi på Vonheim, lokalet jeg leide for selskapet. Der stod maten klar, og etter litt åpning av pakker og snikk snakk så satt vi oss til bords. Og en ting må jeg si, den maten! DEN var god! Dette var noe dissa jentene kunne. Det var forøvrig Nina og moren hennes som hadde laget det. Koldtbord med Marianert Kylling med spinat, søt paprika og hvitløk, karbonader med løk, kokt ørret, røkalaks med eggerøre, roastbif, remulade, agurksalat, waldorfsalat, potetsalat og salat med feta ost ala part. Mens ei på jobben til Terje hadde lagd cabaret da. Tror dere kjøleskapet mitt er fullt nå eller, med alle rester?! Hehe... Har mat til jeg stuper om jeg nå. Eller så vra det 30 gjester. Både store og små. Familie og venner! Og ejg må si jeg ble imponert av meg selv at jeg turte og holde tale. Jeg må innrømme at jeg hadde litt vondt i magen før jeg klirret i glasset. Har jo aldri holdt tale før jeg. Men det gikk nå greit. Fikk god respons både da og etterpå. Sa visst noe feil ,så jeg grein så jeg lo etterpå når jeg fikk vite det. Må se den filmen ass. Så ble det en god pause, der vi tok bilder av Maja Celine med faddere, mor og til slutt oldeforeldrene. Pluss at det ble noen bilder av henne og Patrik da seff. Kakene. Ja, jeg smakte litt på alle. Helt supre alle sammen. Det var Dåpskake, sjokoladekake, konjakkake, ostekake, iskake, snikkerskake og banankake. Bredt utvalg med andre ord. Ble sykelig mett tilslutt ja. Men det var såå vellykket. Jeg var så fornøyd. Dagen var perfekt. Jeg var så glad for alt! :D Håper alle andre også har hatt en veldig bra helg.

Til slutt har jeg noen jeg vil takke!

MAMMA OG TERJE - Er det mulig, dere stiller alltid opp, også denne gangen. Dette hadde ikke blitt så bra hadde det ikke vært for dere. Jeg får nok ikke takket dere nok! Dere er noen ekte engler. Og jeg er så utrolig utrolig glad i dere !

TOVE OG NINA - Maten var ubeskrivelig bra. ALLE skrøt av maten. Hørte Nam, nydelig, fantstisk osv. rundt hele bordet. Var flott mat, fargerik og fint. Hadde ikek blitt det samme uten dere heller. Takk for at dere ville lage maten, og tok dere tid til det! SUPERT!

MADELEN - For at du stilte opp på så kort varsel. Er ikke alle som ville gjort noe slikt Du var for meg en engel som kom svevende. Du holdt styr på mat og ting, og var kjøkkensjefen min. Glad for at du var der, altså. TAKK!

DE 6 GJENVÆRENDE: Ryddingen hadde aldri gått så fort med dere. Espen, Nina, Mamma, Terje, Marte og Katrine! Jeg er heldig som har så mange som vil hjelpe. Dere var unike! Espen er en hardbarka arbæidkær jah. Er nå tak i den gubben din, Nina! :D Nei, TAKK for ALL hjelp i dag!


Nå er jeg veldig veldig sliten og trøtt. Så nå skal jeg rett i seng. Sove godt, før det blir litt trening i morgen igjen. Digg! Sov godt og drøm søtt!
3 kommentarer:

Marianne sa...

Helt enig, Anita. Dagen har virkelig vært helt super. Og igjen...maten var virkelig fantastisk. Det var forresten du og Maja i dag også. Og bare hyggelig og kunne hjelpe til da, skulle jo bare mangle :-) Kjempeglad i dere begge to.
Klem fra mamma

Rebecca Iselin sa...

Får vi sett noen bilder etterhvert eller?

OG GRATULERER MED DÅPSBARNET=)

Anita sa...

Det kommer bilder :D Men har ingen enda! :D hehe