torsdag 26. februar 2009

Av og til så suger livet...

Hardt og brutalt. Den lykkelige stunden ble kortvarig, tror jeg. Fader, det er intet håp for meg her i livet. Jeg gir herved opp inntil videre. Får i grunn bare lyst til å sette meg ned å grine, sånn føles det ut inni meg. Men jeg er sterk, jeg lar meg ikke knekke. Nå skal jeg heve hodet og bare ikke la folk behandle meg sånn mer.. Livet skal fader ikke være like lett hele tiden. Inni meg så bare håper jeg at jeg tar feil, men kjenner jeg de rett så, kan jeg bare låse meg inn. Nei du, slutt på klagingen. Jeg vil ikke være en person som klager, men noen ganger er jeg bare nødt til å få ut tankene mine. Jeg blir gal av å ikke få sagt noe. Men det er fritt rom på bloggen min, det er deilig. Jeg bestemmer selv hva jeg vil si, så får folk bare syns det de vil. HeHe.. Sånn er det bare. Nå kunne jeg virkelig hatt godt av å kommet meg til varmere strøk, men det blir en stund til det. Nå er jeg i full gang med lappen, og har allerede min 3. dobbelttime på 3 uker nå. I dag var vi på babysvømmingen igjen. Bare nå er vi på kurs 2!! :D På slutten var Maja så trøtt at hun bare sutra så vi gikk 5 min før. Men det gjorde ikke noe. Maja som bestemmer slikt her i gården. Så vil jeg bare oppfordre dere til å stille litt mer spørsmål på innlegget under her.. Jeg trenger vel kanksje litt mer å svare på om det skal bli noe spennede videoinnlegg på søndag, ja blir nok søndag. Så bare spør det dere lurer på :) Så snakkes vi, og blogges <3


Klem

6 kommentarer:

Rebecca Iselin sa...

Pass på så ikke anonym politiet kommer å hakker på innlegget ditt nå=) Hehehehe.... Ikke alle som kan skrive hva de vil f.eks..=)

Anita sa...

Nei har rykter om det der.. hehe

Rebecca Iselin sa...

Hehehehe.... Noen har lite å gjøre vettu=)

Elisabeth sa...

Ofte så suger livet. Men ofte så er livet jævlig godt også:) det som hverdagen overkommelig! Ja, takk til tur til varmere strøk. Sitter og sikler på ving sine hjemmesider hver dag, sukk.

Hanne@home sa...

Åhhh, jeg vet AKKURAT hvordan du har det. Sitter her med to snupper på 3 år, og er akkurat blitt alene med dem. Så ja, av og til SUGER livet.

Anita sa...

Livet er blitt ganske bra igjen.. :)en det er dritt når det suger