onsdag 4. februar 2009

Frustrert Frøken


Ja, nei, kanskje. At det går ann liksom. Jeg er så sint for tiden jeg. Og gidder jeg si noe? NEi, for da får jeg vel faen i meg bare høre at jeg bare tenker på meg selv. Er jo tydeligvis ikke lov det. Å ikke ha det bra er farlig! Bare glad jeg har Maja jeg. Da er jeg hvertfall ikke mutters alene. Og ikke minst Mamma og Terje! :D De er her! Ja, i dag har jeg da - JA, jeg skal snakke om noe HELT annet nå. I dag har jeg trent. Og det var godt! Skal på babysvømming i morgen, for siste gang. Mamma skal være med oss. Det blir såå koselig! Gleder meg til det. Så på fredag skal jeg trene igjen, og så er det forhåpentligvis salg igjen på Showtime. Og etter det drar MAja til mamma og Terje og blir der til lørdag. Og jeg - Jeg har ikke en dritt å gjøre, og ingen å være med. Men når man har fått barns å kan man jo ikke spørre en om å finne på noe mer så... Det folk trot - Det er sykt! Og mennesker som "glemmer" venner er så faen i meg dritt. Jeg er her jeg og, jeg er ikke dø. Syns litt til synd på meg selv. Vanlig her i mitt liv det altå. Noen ganger må man bare lufte seg litt. Men Men... Jess - det var dagens! Sorry
22 kommentarer:

Vivi sa...

Uff, ingen god dag skjønner jeg! Bare vit at det kan være andre veien også: jeg følte meg glemt og uttafor da begge mine to barndosmvenner fikk barn. Jeg hadde plutselig ikke noe til felles med dem lengre. Nå har jeg derimot kommet etter med mine to, og nå er alt som før :-)

Livet tar noen vendinger av og til, men som regel ender man opp på den samme røde tråden igjen, det tar bare litt tid noen ganger.

Og vil du ha en medsammensvoren "sinnablogger" da har du meg ;-) Skrev selv et innlegg (Jeg er så sint) for litt siden - det er godt å få det ut :-)

Håper morgendagen blir bedre!

Anita sa...

Takk, skal inn å ta en titt på bloggen din jeg, Vivi! Føler ikke at det er det som er problemet da. At de ikke har barn. Går da ann å bry seg for det liksom, og ikek være så jææævli oppslukt i en spess ting. hehe... Men koselig at du skrev da. Jeg er i grunn ikke i dårlig humør, dette har vart lenge nå. Er skuffet over ei venninne bare... Men samme kan det være, i grunn. Hun vil aldri forstå uansett, og bare komme med motargumenter så... Jess da..

Katrine sa...

Kom HIT HIT HIT ! jeg vil finnepå masse sammen med deg !!! :Dbtw.. jeg har en uke viterferie *hinthint*

Anita sa...

ååh katrine jeg gråter innvendig... jeg vil såååååååååå masse, men det går ikke. FAEN. skkulle ønske du bare bodde her nede ass

Myrna Loy sa...

hvis det er meg det her gjelder (noe jeg ikke ser noen grunn til da jeg ikke har gjort annet enn å støtte deg hele veien) så syntes jeg du skal ta det opp med meg, i stedet for et offentlig rom.

Anita sa...

Slapp av Martemor er ikke deg. dessutyen tar jeg det ikke opp med noen.

Myrna Loy sa...

ok, godt å høre :) ble litt bekymret pga smsen i sted.

kanskje du burde vurdere å ta det opp med vedkommende uansett, det er ikke alltid man vet at man sårer andre,

og om det er noen "venner" som ikke tar kontakt etter at man har fått barn, skjønner jeg at det er skuffende, jeg tror jeg hadde mistet flere venner om jeg selv fikk barn, kanskje de er redde? Selvom barn er noe som skjer med de fleste, er jo du litt tidligere ute enn mange andre :) Og det kan jo virke som ukjent for veldig mange. Men uansett, bedre med noen få gode venner, enn mange bekjente :)

glad i deg!

Rebecca Iselin sa...

Jeg er såååååå sinnsykt enig med deg Anita!!! Akkurat som om jeg skulle sagt det sjøl... Føler meg mye alene jeg også, og etterlatt til meg selv... Og har ingen venner jeg stoler på lenger, og som jeg føler jeg kan si alt til.. Eller, de vennene jeg har, er verdens beste når de gjør sitt sånn sett altså, men guuuud så skuffa jeg er pga dem!

Btw, om du ikke har noe å gjøre, gå deg en tur opp hit=) Jeg er hjemme uansett... Har jo guttungen jeg vettu=)

Katrine sa...

ja det er faktisk sant, man blir litt ensom når man får barn, for alle tror at man ikke kan være med på ting. Men sånn er det jo IKKE !! Uff at folk tror sånt, det er så skuffende !!

Elisabeth sa...

Når man får barn så er man rett og slett ikke interessant lengre - det virker jo sånn i alle fall. Merker det jeg også at venninner faller liksom bort etter hvert som månedene har gått etter at jeg fikk barn. Er vel ikke noe spennende med mammaer som har viktige ting å tenke på, når deres daglige dilemmaer er "Ååå hvilken lipgloss skal jeg ta da?!":=)

Anita sa...

Marte: Det var ikek ment sint eller surt i stad heller. Hater sms pga det, for man får ikke med tonefallet. Så blir litt oppgitt mange ganger. Sorry! :S

Rebecca: Vet du, jeg tenkte på det i stad. Og sannelig om jeg skal ta meg en tur en dag. Det er bare det at det er så langt, og det blir så tidlig mørkt. Hadde vært bedre om du ikke jobba vettu. Og hadde tid på dagtid. :D hehe... Men vi har jo helger vet du... Vet at du har det på samme måten som meg, og gud jeg unner ingen å ha det sånn. Så stol på meg, vi må gjøre noe med det! :D

Katrine: Ja, det er faktisk SKUFFENDE! Vi kan like gjerne bli med på noe vi. Det finnes faktisk noe så fint som barnevakt(takk og lov for det). Og det skader ALDRI å spørre bare. Skulle virkelig ønske at folk kunne vært oss unge mødre for en uke eller to, og se hvordan det er. Det som er litt leit også, er at det er ingen som snakker til meg på msn lenger heller. MEn de som gjør det, Takk for det! Glad for at noen faktisk bryr seg. Savner å kunne finne på ting med folk. Katrine, jeg skulle VIRKELIG ønske du bodde her nede! Det hadde gjort ting sååå mye bedre! Marte kan for så vidt flytte hit hun og :D hehehe.... FAEN, at jeg ikke har penger ass. Vil også til tr.heim i helgen *snufs*

Anita sa...

Elisabeth: Ja ganske enig i det. Eller så går det kun i drikkefulle helger... Vi forandrer oss ikke så mye etter å fått barn liksom. Vi er fortsatt oss selv. Og det er det som er viktig. Ikke at vi har et barn som hindrer oss i å ha et vennskap. For DET gjør det ikke..

Elisabeth sa...

Ja, eneste som forandrer seg når man får barn er jo at man blir mer moden, ser litt annerledes på ting. Men det betyr jo ikke at man plutselig ikke har de samme interessene lengre, eller at man ikke kan snakke om de samme tingene. Jeg lengter etter å kunne sitte å snakke med venninner om alt annet ENN babyprat:P For av en eller annen grunn, så tror de venninnene jeg ennå har, at det er veldig viktig for meg å snakke om baby hele tiden. Selvfølgelig er babyen viktig, men å kunne ha ett sosialt liv, og være lykkelig er viktig det og.
En glad mamma er en god mamma :)

Anita sa...

Elisabeth, jeg kunne nok ikke sagt det bedre selv! Så enig

Rebecca Iselin sa...

Jeg har jo tidligvakter også da Anita=) Da slutter jeg kl 2=) Og sånn ellers er jeg stort sett hjemme med guttungen=) Men nå går det jo mot lysere tider, og litt trivligere å gå ute selv om kvelden=) Eller en av oss skulle hatt lappen:P Hhihihi...=) Da hadde alt hvert sååå mye enklere.. =) Og ja, vi har jo helger=) Og jeg gjør faktisk ikke så stort da heller=) Guri for et kjedelig liv jeg egentlig har..=) Godt jeg har barn som gjør dagene mine til en glede=) Men Bare å skrike ut Anita, om du trenger besøk, komme hit eller møtes=) Så er jeg med om jeg har tid og kan=)

Anita sa...

Det er helt unkt bra, Rebecca! Klart jeg skal benytte meg at dine tidligvakter! :D hehe.. Er veldig ofte oppi byen vettu.. Ja vet du, skal begynne på lappen nå jeg. Og planen er å få den så fort det er mulig pengemessig. Så.. Og du har jo fri annhver helg også, så muligheten er nok større enn vi har tnekt på. Nei, jeg har tenkt på. Ja snakk om kjedelig liv a. Da er vi pokker i meg to!!! Hehe

Rebecca Iselin sa...

Mulighetene er mange dem vettu Anita=) Men ikke alltid like lett å tenke så langt=) hehehehe..:) Menmen... Lappen ja, skulle hvert gratis den=) Hehehe;)

Anita sa...

Det er jeg veldig enig i... Det er styggdyrt! Burde vært sånn ung-alenemamma-rabatt!! trenger sårt lappen med barn vet du.

silje sa...

Nei syns du skal flytte ned hit opp hit jeg så skal jeg finne på masse med deg jeg=)=)
Skjønner hva du mener med venner som stikker når de hører ordet gravid ja..hadde mange av de. MEN etter at jeg fikk Emilie så fikk jeg masse NYE venner som betyr alt for meg, som støtter meg uansett=) Så jeg har vært heldig sånn sett=)

Anita sa...

Ja, heldig du da. jeg har i grunn ingen nye venner sånn sett. Bortsett fra Rebecca da, Ble jo tross alt kjent med henne da jeg gikk gravid på slutten.. Hehe.. Jeg kunne godt tenkt meg å bo i tr.heim jeg, men jeg er for glad i familien vettu. Det er mitt problem.. Huff huff

Anette sa...

Har hatt det slik jeg også... Men kan tenke meg at det er lettere å ha det slik som ung mor - da er det ikke så kjempemange på din alder som er i samme situasjon!

Håper alt er bedre nå! :-)

Anita sa...

Er vel i grunn det som gjør det så lett da, at det er så få på min alder som har barn som forstår.