fredag 28. oktober 2011

Kule i magen
Maja har vært litt bortskjemt i dag.... Jeg dro rett fra jobb og bort på BR-leker for å kjøpe bursdagsgave til Adele, si den vi skal i bursdag til henne i morgen. Men så kom jeg på at jeg ikke hadde kjøpt no til Maja på et par uker. Så jeg kjøpte denne kule Snooks'n til henne da. Pluss enda en Zhuzhu baby til samlingen og banene hennes. Hun ble så glad.

Men når jeg kom ut i bilen og skulle dra for å hente Maja så så jeg at barnehagen hadde ringt meg. Jeg bare dro rett dit, og ble møtt med den sykeste beskjeden på en fredag ever! Maja hadde svelget en Geomag kule! WHAT?

Det som hadde skjedd var at hun hadde gått rundt med en kopp, en sånn i plast som de leker på lekekjøkkenet med, og oppi der lå denne kulen. Hun hadde liksom-drikki av den flere ganger. Men plutselig hadde en ansatt i barnehagen sett at hun hadde blitt helt rar i ansiktet. Så spurte hun om hva det var, og Maja svarte: "jeg svelget kula!"  og så begynte hun og gråte - for hun ble så redd.

Når jeg kom da, så ble jeg fortalt dette, og så kom Maja. Jeg spurte henne hva har du i magen da? Og hun bare " Mamma, jeg har en kule i magen min!" Det gikk tydeligvis bra. Hun hadde ikke satt den fast i halsen eller noe, så den ligger nok inni magen og er på vei ut i løpet av morgendagen.

Syns det passet veldig bra at hun fikk gaver av meg i dag da. Siden hun hadde svelget denne kula da. Hun ble hvertfall veldig glad :)

2 kommentarer:

Mamma sa...

Bloggen din har blitt utrolig fin og jeg gleder meg hver gang jeg trykker på den og håper det er noe nytt å lese og det er det jo....nesten hver gang! Stakkars lille Maja da, men jeg har hørt at det kan ta en tre fire dager før den kommer ut, Mormor hadde nemlig sett det på tv om akkurat det samme :-)

Mamma Anita Jakobsen sa...

aha! Da får vi bare vente og se da :) Takk for det, er blitt veldig fornøyd nå også... hun har også hatt litt vondt i magen, men gikk visst fort over...