Maja Celine

For meg var det et stort sjokk og få plusstegnet på graviditetstesten, men alikevel visste jeg med meg selv at denne lille baby'n kunne jeg ikke fjerne. Selvom ting ikke lå tilrette for det, så ville jeg uansett klare å elske denne baby'n. Etterhvert ble ting lagt til rette, og ting gikk mye bedre enn jeg trodde. Jeg fikk meg egen leilighet(bodde jo i Oslo sammen med bestevenninna mi) og jeg rakk å bli ferdig utdannet(var kokkelærling på Ahus, og tok fagprøva høygravid i juni). Så jeg er jo et levende bevis på at man klarer hvis man vil.

Dagene gikk og jeg ble større og større, det og være gravid er utrolig deilig i grunn. Savner av og til magen enda :D hehe... Gravidmagen! Så kom dagen for ultralyd, nærmere bestemt den 3D ultralyden vi var på, og jeg fikk vite det var ei lita jente inni der. Hadde jo hatt følelsen av det lenge, men det var godt å få det bekreftet. Etter en stund hadde jeg en drøm, og jeg drømte at jeg skulle kalle dattra mi Maja Aurora, men det klang ikke så fint. Fant ut senere at Maja Celine var jo et utrolig fint navn. Like før hun ble født så fant jeg ut hva navnet betydde; Maja stammer fra Maria som betyr Vakker, mens Celine var litt vanskeligere - men fant til slutt ut at det betydde Himmelsk! Derfor er Maja Celine - Himmelsk Vakker!

Terminen min var 22. september etter Ultralyden, mens min mensentermin var 14. september. Dagene kom og dagene gikk, og etterhvert ble jeg utrolig utålmodig. Søndag 14. september sa jeg "Hadde vært gøy om hun kom i morgen da, for da har vi begge bursdagen på den 15. Jeg våknet dagen etterpå og var utrolig skuffet over at det ikke hadde skjedd noe den natta heller (det skal da nevnes at jeg var så sikker på at det ville start på natten). Kom meg ut på do, og da gikk vannet! En time senere var jeg på sykehuset! Og åtte timer etterpå var hun født. Verdens vakreste baby! Det var en helt vanvittig opplevelse, i det øyeblikket hun kom ut var noe av det vakreste jeg har opplevd. Livet mitt forandret seg på sekundet.


Selvom det er utrolig tøft å gå alene som gravid, så klarte jeg det. Jeg er utrolig stolt av meg selv for hva jeg har klart, men jeg er enda mer stolt av Maja Celine! Hun er mitt alt, det jeg lever for og uansett hvor sur jeg er gjør hun meg alltid glad, og jeg får tankene inn på hva som gjør meg lykkelig her i verden. Hun er nå blitt en stor jente, utrolig sta og vet akkurat hvordan hun vil ha ting. Men hun smiler og ler, og vi storkoser oss i hverandres selskap. Jeg føler virkelig komplett LYKKE av og være mamma'n hennes.

Her kommer det noen bilder av Maja, jeg har noen hundre bilder så veldig vanskelig å velge bare noen få, men det kommer jo uansett mer her på bloggen med jevne mellomrom uansett.

dsc0043
Nyfødt, bare noen få sekunder gammel :D Mormor gråtende i bakgrunn *vakkert*

dsc00642
En måned

2
2 måneder


3 måneder


3 måneder


4 måneder


5 måneder


6 måneder


7 måneder på sin første reise i Trondheim...


8 måneder første møte med sandkassa...


9 måneder og allerede en liten tøffing...


10 måneder


11 måneder og alltid blid...


1 år og veldig ramp... :D


1 år og ikke alltid like lett og være Prinsesse :D


13 måneder...


14 måneder...


15 måneder


16 måneder og elsker snø :D


17 måneder


18 måneder - et og et halv år


19 måneder og "såååå" flink til og spise helt selv!


20 måneder på tusenfryd :D


21 måneder


22 måender, og nei mamma jeg vil ikke bli tatt bilde av :D