Ingredienser:
3 fedd finhakket hvitløk
1/2 hakket rød chili (kan sløyfes)
2 ts tomatpurè
1 boks hermetiske tomater
2 ts peppermiks
1 ts salt
1 ts oregano
1 ts basilikum
Fremgangsmåte:
Fres hvitløk, chili og tomatpurè raskt i litt olje. Rør hele tiden så det ikke brenner seg.
Tilsett resten av ingrediensen og kok opp. La putre i 15-20 minutter, rør av og til.
Pizzasausen holder til en stor langpannepizza eller fire porsjonspizza'er.
Sausen kan fint fryses. Jeg pleier å lage opp en stor porsjon og fryse i isbitformer. Da er det enkelt å ta ut kun den mengden man trenger.
Totalt næringsinnhold:
Protein: 5 g - 35%
Karbohydrat: 8,5 g - 58%
Fett: 0,5 g - 7%
Kcal: 75
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar